Bevakningstjänster

Tack vare att våra medarbetare har utbildning och erfarenhet från flera olika områden inom bevakning kan vi erbjuda varierande tjänster för att skapa trygghet. Vi lyssnar på våra kunder och anpassar vårt erbjudande efter deras behov och önskemål. Även om vi utgår från Östergötland är vi auktoriserade av Länsstyrelsen att bedriva bevakning i hela landet.

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda!

Ordningsvakter

Våra ordningsvakter är utbildade och förordnade av länspolismyndigheten för att hålla ordning på särskilda platser, som centrumanläggningar, offentliga tillställningar och platser med alkoholservering. Vi tillhandahåller ordningsvakter i hela Sverige.

I sina respektive förordnandeområden lyder ordningsvakten direkt under Polisen och har även vissa polisiära befogenheter. Bland annat möjligheten att avvisa, avlägsna och omhänderta ordningsstörande eller berusade personer.

Uniformerade väktare

Våra uniformerade väktare levererar service och hög kvalitet i alla uppdrag. Exempel på uppdrag vi åtar oss är säkerhetsreceptionister, portuppdrag vid industrianläggningar, butiksvärdar i köpcentrum samt väktare vid centralstationer eller byggprojekt. 

När våra uniformerade väktare arbetar i butiker och köpcentrum agerar de även som butiksvärdar. De är professionella och serviceinriktade i sitt bemötande och svarar på kundernas frågor. Vi arbetar för att att ge våra kunders medarbetare en välkomnande och trygg arbetsmiljö och för att butikens kunder ska känna sig trygga och välkomna. 

Vi anpassar alltid vår säkerhetslösning efter kundens behov. 

Civila väktare

Våra civila väktare uppträder som vanliga kunder i butiker, med uppdrag att förebygga snatteri, stöld och svinn samt förhindra skadegörelse. När ett brott begås ingriper väktaren och tillkallar polis samt upprättar en polisanmälan med en detaljerad beskrivning över händelseförloppet. De arbetar på ett sätt som inte väcker misstanke eller avslöjar uppdraget. 

Civila väktare observerar speciellt särskilt utsatta avdelningar där det finns stöldbegärliga varor. De ger även förslag på justeringar i exponeringen som kan förhindra stölder.