Upptäck NookBox produktfamilj

NookBox innehåller allt du behöver för att bygga ditt säkerhetssystem och smarta hem. Koppla upp andra produkter som en temperatursensor och de synkroniseras sömlöst för att göra ditt hem ännu smartare. NookBox app ger dig möjligheten att styra alla dina produkter från en plats - din smartphone. NookBox är den enkla vägen till ett smart hem!

Gateway G2 4G, hemlarm och hemautomation i en box.

NookBox Gateway G2 4G är en av marknadens mest mångsidiga och kraftfullaste system inom säkerhet och smarta hemlösningar. Med NookBox G2 integreras säkerhet, hemautomatisering och energihantering i ett system.

Knappsats. Ha koll på vem som larmar av.

NookBox knappsats med bakgrundsbelysning för till- och frånkoppling med personlig kod.

Dörrmagnet. Full kontroll på dina dörrar.

Trådlös magnetkontakt som även kan användas som universalsändare då den har en extra ingång för extern trådbunden givare.

IR Detektor. Smart nog att upptäcka en person från ett djur.

Nookbox trådlösa rörelsedetektor har bra skydd mot vitljus och övriga störning samt lång batteritid, enkel installation samt ett bevakningsområde på 12 meter med 110° vinkel. Kan fås med husdjurs immunitet upp till 27kg.

Rökdetektor. Med tre funktioner i en!

Trådlös F1 rökdetektor till Nookbox med flera funktioner som inbyggd rörelsedetektor (8 meters radie vid montering på 3 m), värmedetektor och tempgivare.

Mini magnetkontakt. Liten och diskret.

Trådlös mini-magnetkontakt för extra övervakning av dörrar och fönster. Magnetkontakten använder F1-teknologi som klarar avstånd upp till 2000m i fri sikt.

Video och dörrtelefon via WiFi. 

Vem knackar på din dörr? Trådlös porttelefon via Wifi, ljud och bild (1920 x 1080p) till App, Drivs med24V, AC/DC.

IR 360-detektor. Ha ett öga åt alla vinklar.

Trådlös takmonterad rörelsedetektor med 360 ° förmåga att täcka ett område upp till 8m i diameter. (Höjd 2,7-4m)

Smart scenarioswitch

Kontrollera hemmet smart genom att bara trycka på enhetens knappar.

Utomhussiren. Låt grannarna höra.

Trådlösa utomhussiren fungerar som ett första skydd för ditt hem, denna ska placeras synligt för att avskäcka eventuella inkräktare, vid larm både tjuter och blinkar sirenen.

Fjärrkontroll med panikknapp

Trådlösa fjärrkontroll med panikknapp och batteritid på över 8 år. Du kan vill släppa in barnen medan du packar ur bilen eller inifrån om du inte vill gå till dörren för att öppna. Snygg modern design.

Kameradetektor - Fånga ögonblicket.

Trådlös IR detektor med mörkerseende och vidvinkelkamera som upptäcker och rapporterar närvaro för att tillhandahålla visuell verifiering.

Vattendetektor. Ha koll på din diskmaskin.

Trådlös fukt och läckagedetektor med inbyggd siren.  Perfekt lösning för övervakning av vattenläckor i källare, garage, badrum och kök eller någon plats där vattenläckage kan uppstå.

Temperatur- och fuktighetsgivare. Få kontroll på värmen.

Trådlös temperatur- och fuktighetsgivare som erbjuder en smart lösning för att hålla en hälsosam och bekväm hemmiljö. Få omedelbara varningar om klimatet fluktuerar till osäkra eller oönskade nivåer till din app.

Smart Plug. Håll koll på elkonsumtionen

Smart plug för att stänga av och sätta på enheter i hemmet via NookBox appen. Schemalägg när lampor ska tändas eller släckas. Se strömförbrukning av inkopplade enheter.

Vibrations- och glaskrossdetektor. Säkra dina fönster.

Trådlös vibrations/glaskrossdetektor med diskret utseende, fungerar på alla glastyper.

Inomhussiren.

Trådlösa inomhussiren på 104dB med diskret utseende samt tvåvägskommunikation, batteritid ca 2 år. Snygg modern design.

Rökdetektor. Räddar liv.

Trådlösa optiska rökdetektor med inbyggd siren 85dB tvåvägskommunikation, samt knapp för självtest

Glaskross.

Trådlös akustisk glaskross som fungerar som ett första skydd för ditt hem. Detekterar glaskross från vanligt fönsterglas samt glasdörrar.

Inomhussiren för vägguttaget.

AC-driven inomhussiren med multifunktioner.

Utomhusdetektor med kamera. Se vem som rör sig i trädgården.

Trådlös utomhusdetektor med kamera som skickar realtidsbilder i färg när det begärs eller vid larm. Upptäck möjliga hot tidigt för att snabbt påkalla hjälp.

Nödfallsknapp. Varna från sängen.

Panikknapp som kan bäras på armen eller runt halsen. Larmet skickas omedelbart när knappen trycks. Ökar responsen och räddningstiden betydligt.

Ljussensor.

Med denna ljussensor mäter och rapporterar du variationer i ljusintensitet, temperatur och fuktighet regelbundet.

DI/DO-Modul. Ett måste för teknikern.

Med DI/DO-modulen kan du integrera trådbundna enheter som exempelvis utebelysning eller garageporten via den digitala ingången (DI) och den digitala utgången (DO).

Trådlös fjärrkontroll. Smart styrning av din luftvärmepump

Med denna trådlös ZigBee-fjärrkontroll går det att styra enheter som förstår infraröda IR-signaler som exempelvis din luftvärmepump.

Knappsats med skärm. Extra tydlighet.

Trådlös ZigBee-knappsats som är lättanvänd, och ger ökad flexibilitet och bekvämlighet. LCD-skärmen med belysning gör det möjligt för användare att se statusen snabbt.

Smart IP-Kamera. Vad rör sig i hemmet.

Se vad som händer direkt i mobilen.

Ladda ner NookBox appen.

NookBox appen finns både för din iPhone eller Android-telefon, eller för din surfplatta. Appen finns tillgänglig på svenska, norska, danska och engelska.